Cégismertető

A NOVOPOLMA Kft. az 1993-as alapítása óta elsősorban a motorikus alkatrész kereskedelem terén tevékenykedik.* A dugattyú, dugattyúgyűrű, hengerpersely, főtengely csapágy, motorikus tömítés, stb. forgalmazásában jelenleg jelentős szerepet töltünk be a hazai piacon. A gyakori európai, japán és koreai autótípusok mellett a targoncák, ipari gépek, valamint ritka és különleges járművek motorjaihoz is tudunk alkatrészeket ajánlani.

A kezdetektől fogva az alapelvünk, hogy partnereinknek jó minőségű és kedvező árfekvésű alkatrészeket tudjunk biztosítani.

Kialakítottunk ezért egy olyan beszállítói partnerkört, akik kiváló minőségű termékeket gyártanak, és közvetlenül tudnak a NOVOPOLMA Kft. részére szállítani. 

Jelenleg közel 30 európai és tengeren túli beszállítóval tartjuk a kapcsolatot.
Ezek a vállalatok termékeiket általában első gyári összeszerelésre (OEM beszállító) értékesítik, azonban jelen vannak ugyanazzal a minőséggel a pótalkatrész piacon is.  
Megvalósult tehát az alkatrészekkel kapcsolatos jogos vevői elvárás:

GARANTÁLT MINŐSÉG ELÉRHETŐ ÁRON


Cégünk dinamikusan fejlődik, vevőkörünk (viszonteladók, szervizek, műhelyek) folyamatosan bővül.
Ezzel párhuzamosan természetesen a termék kínálatunk is alkalmazkodik a vevőink és a piac igényeihez.
A motorikus alkatrészek mellett néhány éve nagy sikerrel forgalmazunk DAEWOO LUBLIN, FSO, MATIZ és LANOS alkatrészeket, illetve elkezdtük a járműkompresszorok, valamint javító alkatrészeik forgalmazását is.

Jelenleg közel 4000 féle leggyakrabban keresett alkatrészt készletezünk, rendelésre további típusokat szerzünk be.
Ezek megvásárolhatók üzletünkben, de Budapesten és környékén ingyenesen házhoz is szállítjuk azokat.
A kiszállítás mellett postai csomagküldést is vállalunk, valamint vevőink kérésének megfelelően különböző futárszolgálatok igénybevételével is teljesítjük a megrendeléseket.
Szakképzett és tapasztalt munkatársaink készséggel állnak rendelkezésükre.